INTENDENT - 3. dniowe szkolenie
Dodane Środa, 01 Lutego 2017, 12:44:53, ID ogłoszenia: 7145Opis ogłoszenia INTENDENT - 3. dniowe szkolenie
NOVA Placówka Kształcenia Ustawicznego serdecznie zaprasza na 3. dniowe szkolenie na INTENDENTA W ZAKŁADZIE ŻYWIENIA ZBIOROWEGO!
Cena szkolenia: 560 zł
Program szkolenia:
1. Obowiązki na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego w odniesieniu do:
- przepisów Kodeksu Pracy,
- dyscypliny finansów publicznych,
- prawa zamówień publicznych,
- bezpieczeństwa zdrowotnego żywności,
- wymagań sanitarno-epidemiologicznych.
2. Obowiązki na stanowisku dietetyka.
3. Klasyfikacja diet.
4. Przepisy BHP, HACCP, GHP, GMP.
5. Podział obowiązków w obrębie placówki.
6. Omówienie zadań i czynności (część teoretyczna i praktyczna):
- dyscyplina finansowa
- gospodarowanie środkami pieniężnymi
- wartość zamówienia
- magazyn
- dostawa i przyjęcie towaru
- sprawdzanie temperatur
- kartoteki przychodów i rozchodów.
7. Prezentacja dokumentacji intendenta.
8. Część dietetyczna:
- zapoznanie z tablica produktów i potraw
- układanie jadłospisów
- prezentacja komputerowych programów dietetycznych
*Program szkolenia może zostać zmieniony w zależności od potrzeb i oczekiwań klienta.
Każdy absolwent szkolenia otrzyma zaświadczenie o ukończeniu szkolenia na druku MEN.
ZAPRASZAMY DO BIURA:
NOVA Centrum Edukacyjne
ul. Półwiejska 20/7a, II piętro
61-888 Poznań
tel. 796 400 496
WWW.NOVAKURSY.PL
Opis ogłoszenia - INTENDENT - 3. dniowe szkolenie
NOVA Placówka Kształcenia Ustawicznego serdecznie zaprasza na 3. dniowe szkolenie na INTENDENTA W ZAKŁADZIE ŻYWIENIA ZBIOROWEGO!
Cena szkolenia: 560 zł
Program szkolenia:
1. Obowiązki na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego w odniesieniu do:
- przepisów Kodeksu Pracy,
- dyscypliny finansów publicznych,
- prawa zamówień publicznych,
- bezpieczeństwa zdrowotnego żywności,
- wymagań sanitarno-epidemiologicznych.
2. Obowiązki na stanowisku dietetyka.
3. Klasyfikacja diet.
4. Przepisy BHP, HACCP, GHP, GMP.
5. Podział obowiązków w obrębie placówki.
6. Omówienie zadań i czynności (część teoretyczna i praktyczna):
- dyscyplina finansowa
- gospodarowanie środkami pieniężnymi
- wartość zamówienia
- magazyn
- dostawa i przyjęcie towaru
- sprawdzanie temperatur
- kartoteki przychodów i rozchodów.
7. Prezentacja dokumentacji intendenta.
8. Część dietetyczna:
- zapoznanie z tablica produktów i potraw
- układanie jadłospisów
- prezentacja komputerowych programów dietetycznych
*Program szkolenia może zostać zmieniony w zależności od potrzeb i oczekiwań klienta.
Każdy absolwent szkolenia otrzyma zaświadczenie o ukończeniu szkolenia na druku MEN.
ZAPRASZAMY DO BIURA:
NOVA Centrum Edukacyjne
ul. Półwiejska 20/7a, II piętro
61-888 Poznań
tel. 796 400 496
WWW.NOVAKURSY.PL